Radio BalkanFox

„ŽIVOT ME JE STALNO POVEZIVAO SA NJOM“ Jovana Jeremić ponosno pozirala sa Dalilom, pa progovorila i njihovom odnosu: Ima nešto…


Bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je napustila jednu televiziju i došla na drugu, a ponovo se zaposlila kao voditeljka.

Naime Dalila i njena koleginica ugostile su voditeljku Jovanu Jeremić, a zatim su pozirale zajedno,

skockane u haljinama, maksimalno doterane, sređene i raspoložene.

Jovana Jeremić jedna je od prvih gošća kod Dalile u programu, a jednom prilikom i sama je istakla koliko zapravo voli Dragojevićku i da je čak prisustvovala i njenom venčanju sa Dejanom Dragojevićem.

– Ja Dalilu jako dobro poznajem, prisustvovala sam i njenom venčanju. Igrom slučaja me je život stalno povezivao sa njom. Šta god da ljudi misle o Dalili, ta devojka ima nešto što ja volim. Subjektivna sam kad je Dalila u pitanju – izjavila je Jovana tokom trajanja “Zadruge 5”, kada je Dalila prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Podsetimo, Dalila Dragojević se osvrnula nedavno na propali brak sa Dejanom Dragojevićem nakon njene javne prevare, te je otkrila kako sada gleda na njega i na sve što su prošli.

– Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povredila, i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenat kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje – rekla je Dalila u emisiji Sanje Marinković.

Kurir.rs/Blic


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE