ZNA DŽEJOVE NAJVEĆE TAJNE! Željko Šašić se za Republiku prisetio druženja sa pokojnim kolegom!

Foto: ATA Images

Pevač Željko Šašić otkrio je za Republiku da je noćima umeo da pije i provodi se u kafani s pokojnim kolegom Džejom Ramadanovskim, te i da su jedan drugome otkrivali najveće tajne. Šašić kaže da u najlepšem svetlu pamti Džeja, te tvrdi da je odlično to što se posle njegove smrti desilo snimanje filma o tome kako je živeo.

Džej i ja smo bili bliski, ali ja nisam na svakom koraku pričao o tome. Mnogo sam ga poštovao kao kolegu, poveravali smo se jedan drugome i kad bismo se zapili onako da nam je merak, što se kaže, tada me je savetovao za razne stvari. Umeli smo da provodimo vreme u kafani do jutra. Pričao mi je o tome kako se uvek trudio da bude dobar čovek, bez obzira na to šta mu ljudi uradili, kad bi se ogrešili o njega – kaže na početku Željko i dalje nastavlja:

Foto: ATAImages

Željko Šašić

 

On mi je bio jedan od retkih prijatelja na estradi. Mnoge sam poznavao, ali cenio vrlo malo. Drago mi je što se snima film o njegovom životu, to je zaslužio jer jeste imao film koji je za platno. Pričao mi je o nekim životnim situacijama koje su bile vrlo teške, ali kakav bih čovek bio kad bih išao okolo i otkrivao njegove tajne.

Pevač je potom objasnio da ne voli da se gura u žižu javnosti po svaku cenu, već voli da gostuje po emisijama baš kad ima nešto pametno da kaže.