Radio BalkanFox

Princeza Šarlin progovorila o svom braku s princem Albertom

Odnos princeze Šarlin i princa Alberta ponovo je nedavno podstakao tračeve, a francuski mediji pisali su da ona živi u drugoj državi i da muža viđa „po dogovoru“. Iako obično ćuti o svemu, ona je sada rešila da progovori.

Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta II
Princeza Šarlin od Monaka, supruga princa Alberta IIfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Princ Albert II i princeza Šarlin od Monaka često su na meti glasina, a nedavno se pojavila vest da oni, zapravo, ne žive zajedno.


List Voici tvrdi da nekadašnja olimpijska plivačica i majka princa Žaka i princeze Gabrijele „stanuje u Švajcarskoj“ i da supruga princa Alberta II viđa isključivo „po dogovoru“.


Zbog toga ih strani mediji nazivaju „ceremonijalnim parom“, a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su „dobri partneri“ u zajedničkoj brizi o blizancima.

 

Kneževska palata nije se oglašavala povodom ovog članka, ali su Šarlin i Albert počeli da se pojavljuju zajedno gotovo svakodnevno, ponašajući se kao da je u njihovom braku sve u redu.


Sada je princeza od Monaka odlučila i da javno progovori o svom odnosu sa suprugom, pa je za medije rekla da je „spokojna i srećna“.

 


Šarlin je uvek uz mene. Ne shvatam ove tračeve, koji su me povredili, o tome da ona živi negde drugde, u Švajcarskoj, da se viđamo po dogovoru. To su sve laži – rekao je princ Albert.


Šarlin je za Monaco Matin istakla da je sada u odličnom stanju nakon zdravstvenih problema i da će se uskoro vratiti sportu da bi „imala više energije i osetila se snažnije“.

 

Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

 

BONUS VIDEO

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLIKOVAO ALBERTA II

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE