Radio BalkanFox

Aleksandra Nikolić i FIlip Car raskinuli

Rijaliti par Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli su veridbu uprkos planovima o zajedničkom životu i porodici. I posle nekoliko razlaza, svađa, pomirenja, sada je definitivno kraj.

Naime, nakon što je u javnost isplivala fotografija na kojoj se nazire da je Car u ljubavnom zanosu sa nepoznatom devojkom, došlo je do raskida. 

Kako mediji prenose, preljuba se dogodila kada je Filip rekao svojoj verenici Aleksandri da ide ranije sa žurke, da bi se on potom upustio u novu romansu. Malo zatim, do Nikolićeve su došli dokazi o prevari. 

Instagram printscreen/samo.realno6

Filip Car prevario Aleksandru

Pobednica „Zadruge 6” se oglasila na Instagramu i priznala da su raskinuli, te da se ona vraća za Beograd. O detaljima raskida nije želela da govori ističući da joj je potreban mir. 

Instagram printscreen/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić potvrdila da je raskinula sa Filipom Carem

– Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je jer ne možemo naći zajednički jezik, što se tiče naše budućnosti i ostalog. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i reči. Na putu sam za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome – napisala je Aleksandra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE