Radio BalkanFox

Bajaga uslikan sa novom devojkom dok su uživali na Adi

Belgrade Beer Fest 2022, prvi dan

Momčilo Bajagić Bajaga / Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga ne voli medijski da se eksponira i trudi se da svoj privatan život drži van vidokruga javnosti, ali ne polazi mu uvek za rukom.

Naime, muzičara je, sasvim slučajno, uslikao prolaznik i fotografiju objavio na društvenoj mreži X, nakon čega su slike masovno krenule da se dele dalje.

Momčilo je vozio biciklu sa novom devojkom u potpuno ležernom stajlingu ne obazirući se na okolinu.

Muzičar je delovao namršteno, dok je sa novom devojkom gurao biciklu na blagoj uzbrdici, a kako se navodi dalje u objavi, prolaznik nije želeo njega da uslika, već zastavu iza koja se vijorila, dok je Bajagu uhvatio sasvim slučajno.

Podsetimo, javnost je zatekla vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. On je nakon medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

– Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi… mada verovatno već svi znate… Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! – otkrio je on tada na Fejsbuku.

Ekipa emisije „PaparacoLov“ uhvatila je nedavno pevača ispred zgrade u kojoj živi, a navodi se dalje i da poznati par živi zajedno, kao i da je on svoju luksuznu nekretninu na Senjaku prodao za 700.000 evra.

Njegova partnerka nije poznata javnosti.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE