Radio BalkanFox

Jezive optužbe samo se nižu, isplivali ŠOKANTNI DETALJI „ON JE PODLI PREDATOR“


Glumac i komičar Rasel Brend optužen je za silovanje, se*sualne napade i emocionalno zlostavljanje, tokom sedmogodišnjeg perioda, dok je bio na samom vrhuncu slave, u periodu od 2006. do 2013. godine. Bivši muž pop zvezde Kejti Peri je negirao optužbe koje su iznele žrtve u medijima, a potom i dokumentarnoj emisiji na Kanalu 4, tvrdeći da su sve njegove veze bile sporazumne, ali je ovim povodom ipak reagovala policija. U saopštenju dostavljenom medijima na upit „da li se nešto čini povodom ovih optužbi“, stigao je odgovor da ne postoji nijedna prijava protiv Rasela Brenda.

Brenda su optužile četiri žene – jedna od njih je imala 16 godina kada se navodni napad dogodio, a u svojoj izjavi je rekla „da ga je upoznala na ulici“ i da je „taksijem išla kod njega kući iz škole i da joj je taksista, kada je saznao koliko ima godina, rekao da ne ulazi kod njega“.

– Imala je 16 godina kada je stupila u vezu sa Raselom Brendom koja je trajala 3 meseca. Zvao ju je „bebo“ tokom veze i navodno ju je primorao na or**ni se*s – Alis.

–  Optužila je Brenda da ju je gurnuo uza zid, u svom domu u Los Anđelesu 2012. godine i silovao  – Nadija.

– Upoznala je Brenda na sastanku „anonimnih alkoholičara“. Optužila ga je za se*sualni napad u spavaćoj sobi, gde je vrištala da stane – Fibi.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE