Radio BalkanFox

Napravite preukusne paprike u pavlaci! Zimnica ne može da se zamisli bez ovog delikatesa

Paprike, pavlaka, voda i so, biće dovoljni da napravite ovo sjajno jelo.

Ukoliko ste ljubitelj paprika u pavlaci, verujemo da će vam se ovaj recept posebno svideti, zbog njegove prvenstveno jednostavnosti, a potom i odličnog ukusa:

Potrebno:

paprike somborke


slana voda(so i voda)

punomasna kisela pavlaka

Priprema:

Paprike oprati i očistiti od semenki. U veću posudu sipati vodu, dobro je osoliti, pa staviti paprike i poklopiti tako da voda bude preko njih. Paprike ostaviti da odstoje više od 7 dana.

Izvaditi ih, ocediti, pa puniti pavlakom. Ređajte ih u plastičnoj posudi, jednu do druge, pa premazati pavlakom i opet ređati sledeće na njih, sve dok ne popunite kanticu. Zatvoriti posudu i ostaviti na toplom mestu, 2-3 dana da ukiseli, a u međuvremenu povremeno otvarati i pažljivo prosipati oceđenu vodu.

Nakon 3 dana su spremne da ih prebacite u frižider i služite po potrebi. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Izlečite sami herpes na usni! Ovih 7 prirodnih lekova će vam pomoći u tome

Zdravlje

Kokosovo ulje i beli luk su samo neki od saveznika za rešavanje herpesa na usni.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE