Radio BalkanFox

Ima dokaze protiv Stanije iz njenog telefona, to će šokirati Srbiju

Bivši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković navodno će uskoro ući u „Elitu“.

Stanija Dobrojević, Marko MarkovićFoto: Instagram / screenshot

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Naime, Marko i Asmin Durdžić ne prestaju javno da se prepucavaju, a kako pišu domaći mediji, Marković postaje novi učesnik Elite i biće podrška Aneli Ahmić.

Blic preporučuje

Kako piše „Scandal“ Marko Marković navodno ima gomilu dokaza protiv bivše i ostavio ih je kod svoje prijateljice, Elektre Elit.

Asmin, Marko, Stanija

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Asmin, Marko, Stanija

Nikome nije poznato kakve dokaze Marković ima, ali izvor blizak Markoviću tvrdi da je iz Stanijinog telefona pokupio svakakve stvari koje će šokirati Srbiju.

Podsetimo, Asmin Durdžić, koji se našao u centru medijske pažnje zbog toga što ga je bivša partnerka Aneli Ahmić u rijalitiju „Zadruga“ optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, a nedavno je izneo šokantne tvrdnje o Marku Markoviću, bivšem dečku starlete.

– Prosio je pare od žene koja sedi u invalidskim kolicima. Nije imao 2 evra za autobus iz Novog Sada do Rume kad je odlazio kod Stanije, a ovamo priča da je radio kao fitnes trener. Lagao je Staniju da ide da radi nešto, a uzimao je od te žene po 100 ili 200 evra, sve zavisi kako kad. Ona je bila njegov fan i u pitaju je starija žena. Čak i znam ko je ta žena, ali ne smem javno da objavim. Živi kod mame i tate, ljudi pošteno rade i bore se, a on i brat sve uzimaju od njih. Ima 30 godine, a uzima pare od oca – sramota! Čim se upozna sa nekom devojkom, hoće odmah da se useli kod nje.

Znam da se Marko bavi prostitucijom, ali ne spava sa ženama nego sa muškarcima. Košta 50 evra sat vremena. U Berlinu je dobio 300 evra za tri sata. Imao je intimne odnose sa čovekom iz Poljske u Berlinu. Kada je sa ženama u vezi, to mu je samo maska. Stanija ga je ostavila zbog toga, ali nije htela u javnosti loše da priča o njemu. Krila je to u sebi, zgadio joj se, našla mu je intimne poruke sa dečkom – tvrdi Asmin Durdžić za Blic.

VIDEO: Ovako je Aneli Ahmel uživala sa mužem, pre nego što ga je preotela Stanija


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE