Radio BalkanFox

Novak Đoković pere sudove, a žena mu se smeje


Jelena Đoković jednom prilikom snimila je svog supruga, teniskog asa Novaka Đokovića, kada je on odlučio da je odmeni u obavljanju kućnih poslova. Čim se dohvatio sudova, međutim, nastao je opšti cirkus, koji je sada završio i na TikToku.

– Volim šerpe da perem, ne volim ove mašine – prokomentarisao je Nole, u snimku koji je inače nastao 2021. godine, posle US opena.

– Ti ni ne znaš gde su mašine – smejala se Jelena, a čitava situacija nema kome nije bila simpatična.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković već izvesno vreme uživaju u braku. Ona i deca, Tara i Stefan, su mu najveća podrška.

Kada su tek počinjali svoj zajednički život, pak, to je za njih tada bio veliki izazov, objasnila je jednom prilikom Jelena.

 

 

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je „zatvoreno“, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – istakla je bila ona, pa dodala:

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo… Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti… Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – kazala je zatim, prenosio je „Story“, a ideja da ona postane direktor Fondacije Novak Đoković i te kako im je spasila vezu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE