Radio BalkanFox

Oglasio se Filip Car nakon raskida sa Aleksandrom

Filip Car i Aleksandra Nikolić stavili su tačku na svoju vezu, a šuška se da je glavni razlog raskida njegovo neverstvo.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković

On je navodno svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić poslao ranije kući sa rođendanske žurke, a on je nastavio da se druži sa plavušom nepoznatoj javnosti. Nakon toga su na ovom Instagram profilu osvanule fotografije na kojima se nazire da se Filip Car navodno ljubi sa tom devojkom, a sve je isplivalo javno na društvenim mrežama.

Filip Car
foto: Printscreen YT, Printscreen

Nakon toga nagađanja, Car se oglasio za domaće medije i ispričao svoju stranu priče.

– Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muža i dete… – rekao je Car i dodao:

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

– Vidim naslove „Filip poslao Aleks kući da bi ju je varao“. Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila. Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka – zaključio je.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Filip Car se veseli uz srpske pesme

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE