Radio BalkanFox

KADA SAM SE VRATILA IZ WC

Fej Vajt (19) porodila se 6. maja, a kako tvrdi nije znala da je u drugom stanju. Svoje bolove pripisala je infekciji urinarnog trakta, te nije znala da joj je pukao vodenjak. Tokom trudnoće radila je testove ali nijedan nije ukazivao na drugo stanje.

– Uradila sam  oko šest testova na trudnoću tokom devet meseci i svi su bili negativni – rekla je ona i objasnila da nije redovno koristila kontracepciju, a u braku je četiri godine.

Ona već ima sina, i jednu trudnoću prekinutu u 18. nedelji, a tvrdi da ova nije nalik prethodnim. Objašnjava da joj je menstrualni ciklis bio normalan pre ovog porođaja.

– Otišla sam u WC jer sam osećala jak pritisak i nešto je izlazilo. Odgegala sam se nazad u svoju spavaću sobu i ispostavilo se da je to bila njena noga. Na kraju sam pozvala hitnu pomoć.  Doslovno je puklo. Bila sam u punom trudu. Od trenutka kada mi je pukao vodenjak do dolaska ćerke, prošlo je dva sata, bilo je tako brzo – rekla je i porodila se u hitnoj pomoći.

Foto: Shutterstock

Žena se porađa

– Od trenutka kad sam bila sigurna da dolazi, znala sam šta se događa i pomislila sam to je naše dete. Htela sam da je vidim da se uverim da je dobro.

Beba je rođena u 37. nedelji, a bila je teška šest kilograma. Hitno je prebačena na intenzivnu negu. Deset dana kasnije otišle su kući, a prijatelji su joj pomogli da  opremi sobu i kupi stvari za bebu. Bolnica joj je dala besplatne pelene.

Ona veruje da je iznenadno rođenje bebe pravo čudo.

– Sve je prošla sjajno, prkosi svima. Sada ne mogu zamisliti život bez nje. Volim  kada mi je život užurban, a ona ga definitivno održava užurbanim – rekla je ona odlučna da više neće imati dece.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE