Radio BalkanFox

Ovako Slađa Delibašić provodi vreme s unukom


Slađa Delibašić prilično se povukla s javne scene, ali je na društvenim mrežama još uvek i te kako aktivna. Takođe, maksimalno uživa u vremenu provedenom sa članovima porodice, posebno s unukom s kojom je sada sve raspametila.

Njih dve su, naime, pokazale kako mogu razne predmete „da zalepe“ na sebe, a da oni ne spadnu. Pevačica je ovaj, do sada, „skriveni talenat“, vešto je čuvala od publike, pa ne čudi što je ovime zasigurno pobrala razne reakcije onlajn.

– Čula sam da ljudi koji imaju posebnu energiju mogu da lepe kašike, telefone i slično, što ću vam ja sa mojom unukom sada demonstrirati da možemo da lepimo i kašike na svoje telo, pa i telefone – pričala je ona u svojoj hit objavi.

Podsetimo, Slađa najviše voli da slobodno vreme provede sa decom, kojima je maksimalno posvećena, ali se čak i tada lati mikrofona.

Nedavno, objavila je snimak na TikToku kako peva u gumenom bazenu, prenose domaći mediji pisanje „Republike“, dok je okružuju klinci. Time je izazvala pravu lavinu reakcija i komentara, a svima je bilo jasno da se pevačica ludo zabavlja kod kuće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE