Radio BalkanFox

Majka Tanje Savić ne želi da joj se ćerka uda za Muhameda

Tanja Savić podigla je čitavu javnost na noge otkako je otkrila da je pronašla novu ljubav posle rastanka od supruga Dušana Jovančevića, a i njeni Radinci samo pričaju o tome.

Tanjin rođeni brat Tomica, istakao je kako je cela porodica upoznala budućeg zeta, te otkrio detalje veze.

Muki se normalno ponaša

– Zet je okej. Upoznao sam ga i sasvim mi je normalan. Kada je njegova vera u pitanju, to je nešto drugo. Kao čovek je okej. Dovodila ga je Tanja u Radinac. Mama i tata kažu da je okej čovek, okej izgleda. Normalno se ponaša. Teško je naći bračnog druga, a pogotovo kada je neko kao Tanja u svetu estrade. Njoj je puno teže, nego drugim ljudima – rekao je iskreno njen brat, pa dodao:

Instagram printscreen/tanja_savic_private

Tanja Savić sa dečkom Muhamedom

 

– Ako je ona srećna, to je to. Ne znam koliko su dugo zajedno, jer ne želim da slažem, ali su otprilike šest meseci u ljubavi. Često Tanja dođe kod nas, a ima stan u Smederevu. Međutim, konstanto je negde na putu zbog posla kojim se bavi. Deca su prihvatila Mukija, upoznali su ga… – poručio je Tanjin rođeni brat.

Ima sinove, ne treba da se uda

U međuvremenu se pojavila i pevačicina majka, Živana, koja je poručila da ne bi volela da se Tanja uda za Mukija.

– Sve je okej. Šta ona radi, to je njena stvar i njen život. Nije bitno koje je veriospovesti i šta je, bitno je da si danas čovek. Ne bih volela da se Tanja uda, ona ipak ima svoja dva zlatna sina. Nisam upoznala Mukija – nervozno ističe majka Živana, dok je Tanjin brat napomenuo da je cela porodica upoznala Mukija i da je dolazio kod njih u rodnu kuću u selu Radinac, pored Smedereva. Inače, Tanjin dečko je po zanimanju pilot. Muhamed je navodno zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića venčaju i presele zajedno za Ameriku, prenosili su domaći mediji.

Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

Instagram screenshot / tanja_savic_private

Tanja Savić sa dečkom Muhamedom

 

– U nekom trenutku u životu neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – navela je Tanja na Instagramu.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE