Radio BalkanFox

Oglasila se Deniz Dejm nakon što je brutalno pretučena: „Sve me boli“

Deniz Dejm, učesnica rijalitija „Zadruga“ je brutalno pretučena na jednom prestoničkom splavu.

Deniz DejmFoto: youtube

Deniz Dejm

Ona se nakon nemilog događaja oglasila i otkrila detalje napada. Kako je objasnila, ne može još uvek da dođe sebi.

Blic preporučuje

Deniz Dejm

Foto: youtube

Deniz Dejm

– Sve se desilo na parkingu, ispred splava, gde sam ja čekala taksi, da me odveze kući. Odjednom mi je prišao neki nepoznati muškarac, bahatio se i vikao „da nisi ti ova iz Zadruge, ova što se j**ala na TV-u, i krenuo je da me dodiruje. Ja sam mu govorila da prestane, a onda su mu se pridružili i neki drugari i rekli mu „jeste, to je ova k**vetina“, vređali su me. Ponovo je krenuo seksualno da me uznemirava, te sam ga odgurnula i pokušala da pobegnem, ali je on postao nasilan. Krenuo je da me vuče, udara i šutira nogama, tako da sada me sve boli, pijem lekove protiv bolova i ležim. Još uvek ne mogu da dođem sebi, pokušavam da shvatim šta se desilo. Naravno da ću goniti napadača, ali je veliki problem, zato sto je bio nepoznati muškarac, tako da će biti teško ga pronaći. Ja ću se izboriti sa tim, jaka sam žena i neće ništa da me zaustavi – rekla je Deniz.

Deniz Dejm
Deniz Dejm

Inače, Deniz Dejm poznata je po svom kontroverznom ponašanju, pa se čak družila i sa bahatim ubicom iz Mladenovca, Urošem Blažićem.

Na mrežama su, naime, isplivale fotografije sa žurke na kojoj su bili Uroš ubica, Deniz Dejm i Filip Car, a kako se može videti na njima, Filip je sve vreme snimak ubicu i Deniz koji su grlili, a ona na sebi tom prilikom nije imala ništa.

(Alo)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE