Radio BalkanFox

razvod Sofije Vergare i Džoa Manganijela

Dva meseca posle razvoda, glumac Džo Manganijelo (46) snimljen je kako napušta teretanu s 13 godina mlađom glumicom Kejtlin O’Konor Purdi (33). Džo se nakon sedam godina braka razveo od glumice Sofije Vergare (51), a sad je već snimljen kako izlazi iz teretane s drugom devojkom.

Džo Manganijelo nosio je belu majicu bez rukama s natpisom, kratke pantalone i bele patike, dok je O’Konor nosila plavi top s dugim rukavima i crne helanke. Celo vreme glumac je nosio njenu torbu za trening. Ubrzo su viđeni kako zajedno odlaze u njegovom automobilu.

Podsetimo, u zajedničkoj objavi o razvodu Džo Manganijelo i Sofija Vergara napisali da su doneli tešku odluku te da se uprsko razvodu još uvek vole i brinu jedno za drugo. Zbog toga su zamolili medije za poštovanje njihove privatnosti dok prolaze fazu razvoda, piše Page six.

Inače, Kejtlin O’Konor Purdi rođena je 1990. godine u Kalifirniji, američka je glumica, model i voditeljka. Radila je na mnogim projektima, a veliku popularnost postigla je nakon pojavljivanja u seriji „Dva i po muškarca“. Pored uspeha na poslovnom planu, njen privatni život velika je nepoznanica.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE