Radio BalkanFox

Adel se tajno udala?

Oko Adel se podigla ogromna prašina pošto je delić jednog njenog šoua isplivao na društvene mreže, a ona tokom istog naziva svog izabranika suprugom.

Adel i Rič Pol, inače, već izvesno vreme uživaju u ljubavi i već su ih onlajn nekoliko puta venčavali. Međutim, ona sama do sada nije imala ovakve propuste; čak i veridba kad je „pala“, oboje su vrlo vešto izbegavali čitavu temu u javnosti i uprkos ogromnom kamenu koji je tek bio zasijao s pevačicine ruke. Očito, ista priča važi i sada, prenosi tamošnja štampa.

Adel i Rič Pol, Profimedia

 

– …Ne, pa ne mogu da se udam za tebe, draga, ja sam strejt – kazala je bila jednoj obožavateljki, što je mnoge i nasmejalo u pomenutom snimku s koncerta.

– A i muž mi je ovde – dodala je Adel, pa zapanjila kako prisutne u sali, tako fanove na TikToku, pa i drugim mrežama za druženje.

– Da li možeš da probaš? – nastavila je, pak, obožavateljka.

– Ma, neću da probam, ja sam s Ričom, ti nisi normalna, ostavi me na miru – šaljivo joj je odbrusila, pa izazvala ovacije.

Temom se dalje nije bavila, ali kako bruje strani mediji, do tajnog venčanja zasigurno je došlo i samo je pitanje vremena kada će još detalja isplivati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE