Radio BalkanFox

Mirza Hatić nakon što je ranjen: Ako neko misli da na mene može sa dva metka, teško… Treba vam 30 komada

Danas je na Baščaršiji došlo do incidenta u kojem je ranjen Mirza Hatić, osoba koja je već poznata policiji. Mirza je upucan u nogu, a nakon incidenta, obratio se javnosti putem svog Instagram naloga.

Na snimci koju je podijelio, mogla se vidjeti njegova ranjena noga koja je krvarila, a on je izjavio da mu je ovo pucanje namjestila žena.

“Evo ljudi, upucan sam u centru Sarajeva. Ovo mi je žena naštimala”, kazao je dok mu je neko u kafiću pokušavao zaustaviti krv.

Nakon što je podijelio tu informaciju, Mirza je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta na kojoj je u prvom planu njegova nova u zavoju. Uz tu fotografiju, napisao je izazovnu poruku: “Ako neko misli da na mene može sa dva metka, teško. Treba vam 30 komada.” Očito je da je Mirza želio poslati snažnu poruku svojim protivnicima ili osobama koje su ga napale.

Kao dodatak svojoj objavi, Mirza je podijelio stihove iz pjesme “Metak” izvođača Severine i Nuccija, pjesme koja govori o nekim teškim situacijama i sukobima u životu.

“Metak, bolje i metak, nego da živim samo kad je petak. Flaša na stolu, na čelu meta, voziš me kući ti il’ interventna.” Ovi stihovi jasno pokazuju njegovu emotivnu reakciju na incident i njegovu odlučnost da se ne prepusti strahu.

Iako je ova situacija ozbiljna i zahtijeva daljnju istragu, Mirza Hatić je očigledno odlučio izraziti svoju hrabrost i snagu u javnosti putem svojih društvenih medija.


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE