Radio BalkanFox

EVO ZAŠTO MALI ŽELJKO NIJE BIO NA TATINOM VENČANJU: Ivan otkrio PRAVI RAZLOG, bio je duboko nesrećan!

Foto: Srbija Danas/Youtube Printscreen/Zadruga Official

Prava istina je isplivala na površinu!

Ivan Marinković u petak se venčao svojom partnerkom Jelenom Ilić u opštini, na godišnjicu veze, a u nedelju su napravili veliko slavlje za prijatelje i porodicu. Mladenci su sada sumirali prve utiske nakon svadbe i otkrili kako su se proveli.

– Ništa se nije promenilo od kad smo stavili prsten, sem što smo poslednjih par dana lepo raspoloženi. Bili smo euforični, srećni. Imali smo dva slavlja. U petak opštinsko venčanje, a u nedelju smo imali proslavu. Nekoliko vezanih dana. Sva dešavanja su bila jedno za drugim i sve je to lepo – poručuje Jelena, a Ivan otkriva iznenađenje na svadbi.

– U jednom trenutku stoje dva broda, parkiraju se pored našeg splava. Bili su već usidreni. Izlaze u jednom trenutku tri devojke u bikiniju, nasred svadbe. Kao šetaju. Sad ja nisam odreagovao odmah u tom trenutku, ali čujem Jelenu: „Izvinite, nisam znala da imamo dreskod bikini. Šta dalje da radimo?“ – kaže Ivan. Na njega se nadovezala Jelena.

– Konobar mi se izvinio i rekao da svakako gosti neće moći da uđu, jer su u bikiniju. Oni su stajali dugo. Nije im bilo jasno šta se dešava. Valjda je nekulturno i neprijatno da se šetaš ti u bikiniju na nečijoj svadbi. Obukli su se, ušli u restoran unutra, mi smo bili na terasi i ja sam ih častila piće – kroz osmeh govori Marinkovićka.

Miljana Kulić, Ivan Marinković

Miljana Kulić, Ivan Marinković

Foto: Srbija Danas

Na pitanje, da li je mali Željko bio na svadbi, Ivan poručuje:

- Nemam kako ni da ga zovem. Znam unapred pitanja koja su vezana za Željka. Videću kako ću dalje. Jedina je opcija da odem na vrata. Ne želim kontakt sa Kulićima, a u tom slučaju je nemoguće imati i kontakt sa Željkom. Pored svega što se u proteklom periodu desilo, najmanje je bitno da li je on bio na svadbi ili ne - rekao je Marinković.

Ivan otkriva da od Tržanove nije dobio čestitku nakon venčanja sa Jelenom.

- Nisam nikoga pitao za dozvolu da se venčam. Nismo dobili ni kovertu, ni čestitku posle venčanja od Goce Tržan - poručuje u isto vreme Ivan i Jelena.

Goca Tržan, Ivan Marinković

Goca Tržan, Ivan Marinković

Foto: Srbija Danas

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE