Radio BalkanFox

Prva izjava pevačice povodom drastične mere gradonačelnika Draška Stanivukovića!

Popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija u javnosti kao Breskvica, važi za jednu od najpopularnijih mladih izvođača na domaćoj javnoj sceni, a nedavno je javnost ostala šokirala kada je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, zabranio njeno gostovanje u ovom gradu do daljnjeg.

Ovim povodom Breskvica se nikada do sada nije oglašavala, a sada je po prvi put prekinula ćutnju i otkrila razlog zabrane u ovom gradu u Republici Srpskoj.

Jesu, zabranili su me u Banjaluci, ali iskreno, ne znam šta je razlog. Doduše, nakon par dana tišine sa njihove strane, objavljeno je da je razlog navodno to što sam u spotu za svoju pesmu „Lutka“ imala plastični pištolj, koji sam nosila sa svoje dve drugarice u automobilu. Ta slika se koristila za bilbord u Banjaluci, gde sam za svoj nastup dovela preko 6.000 ljudi. Svi su tada bili prezadovoljni, roditelji su dolazi sa decom da se slikaju sa mnom i da mi čestitaju, tako da to je to. Na svim ostalim mestima nastupam normalno – otkrila je Bresvkica uživo u emisiji „Amidži šou“.


>

Breskvica Amidži

printscreen/RTV Pink

Breskvica Amidži šou

printscreen/RTV Pink

Breskvica zabranja u Banjaluci

printscreen/RTV Pink

Breskvica Banjaluka

printscreen/RTV Pink

– Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom „Desingerica i Pljugica“. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima – poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE