Radio BalkanFox

Sezona Vage samo što nije stigla, a na jedno valja obratiti pažnju

Sezona Vage u horoskopu počinje od 23. septembra i trajaće do 22. oktobra. Vaga je sedmi znak Zodijaka i predstavlja simbol ravnoteže, harmonije i partnerstva.

Osobe rođene u ovom periodu imaju neke karakteristične osobine koje ih čine posebnim:

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ravnoteža

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima svog života. One teže da izbalansiraju svoje odnose, emocije i različite obaveze.

Društvene i šarmantne

Vage su često društvene osobe koje su veoma šarmantne i privlačne drugima. Imaju dar za komunikaciju i stvaranje harmoničnih odnosa.

Pravednost

Pravda je veoma važna Vagama i često će se truditi da donesu odluke koje su fer i pravične. Vage su često poznate kao borci za prava drugih.

Diplomatija

Vage su vešti diplomate. Mogu smireno i racionalno pristupiti konfliktnim situacijama kako bi postigli mirno rešenje.

Namigivanje, Ljubav
foto: Shutterstock

Estetika

Estetika je takođe bitna Vagama i često su veoma kreativne i umetničke osobe. Vole lepu umetnost, muziku i estetski prijatne okoline.

Partnerstvo

Vage su skloni partnerstvu i veoma su posvećene svojim odnosima. Vole biti u ljubavi i trude se da održe harmonične partnerske veze.

Nesigurnost

Iako Vage često izgledaju samouvereno, duboko u sebi mogu biti nesigurne. Ponekad im je potrebno dodatno samopouzdanje i podrška kako bi se osećale bolje.

Odlučnost

Kada Vage donesu odluku, često su veoma odlučne i posvećene ostvarenju svojih ciljeva.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vage su vladane planetom Venere, koja simbolizuje ljubav, lepotu i harmoniju. Ovaj uticaj Venere čini ih veoma privlačnim i romantičnim osobama. Sezona Vage je vreme kada se naglašava potreba za partnerstvom i izgradnjom stabilnih i harmoničnih odnosa.

Kao i svi znakovi Zodijaka, Vage imaju svoje jače i slabije strane, ali njihova sposobnost da održe ravnotežu i stvore harmoniju često ih čini dragim i omiljenim među prijateljima i partnerima.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE