Radio BalkanFox

Ljubavna priča Danijela i Bibe Alibabić


Crnogorski pevač Danijel Alibabić imao je buran ljubavni život, a Olivera Biba Alibabić je ona koja je uspela da ga smiri, a on sa njom pronašao mirnu luku. Kruna njihove ljubavi su sin i ćerka, a malo ko zna kakva je njihova ljubavna priča. 

Alibabić je bio sa brojnim lepoticama, ali je njegovo srce za sva vremena osvojila Olivera sa kojom se i oženio 2022. godine, a gala svadbeno slavlje su napravili na obali Kotora. 

Ono što malo ko zna jeste da su Danijel i Biba bili već ranije u vezi, pa raskinuli, a nakon nekoliko godina pauze, svoju ljubav su potom obnovili 2020. godine.

– Naša ljubav je sudbina. (smeh) Kažu da moraš na privatnom planu da budeš ispunjen i srećan da bi mogao i da dopineses. Moram priznati da su me te sve novine zaista pokrenule. Ljubav je pokretač svega. Zaista sam srećan čovek. – dodao je Alibabić. 

Nekoliko meseci pošto su izgovorili sudbonosno „da”, par je dobio sina na Božić, a nasledniku su dali ime Mihailo.

– Presrećan sam, jedva čekam da se grlim sa sinom i ženom. Mihailo mi je anđeosko ime, najlepše, volimo ga i supruga i ja. Sve je super i njih dvoje. Odoh da zagrlim sina! – rekao je za okupljene medije nekadašnji član sastava „No name”.

Nakon nešto više od godinu dana, porodica Alibabić je postala brojnija za još jednog člana, naime, oni su 18. septembra dobili ćerkiću, a par je presrećan zbog prinove.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE