Radio BalkanFox

Konačno razvod: Kevin Costner i supruga uspjeli se dogovoriti, platit će joj više od 1,5 mil. $

Dugo je trajao dogovor između bivših supružnika, koji se najviše ticao nekretnina i iznosa alimentacije, ali People je potvrdio da su, nakon četiri i pol mjeseca sporova, postigli dogovor. Glumac Kevin Costner (68) i bivša supruga Christine Baumgartner (49) na sudu su još od 1. svibnja kad je ona podnijela zahtjev za razvod. 

The Art of Racing In The Rain World Premiere - Los Angeles

Foto: Janet Gough/PRESS ASSOCIATION

– Kevin osjeća ogromno olakšanje jer je ovo pitanje riješeno i usredotočit će se isključivo na zajednički odgoj njihove djece – rekao je izvor.

Slučaj je doživio vrhunac kada je sud u Santa Barbari smanjio alimentaciju koju prima Baumgartner s 129 tisuća dolara na 63 tisuće dolara mjesečno, a ona je zahtijevala iznos od 163 tisuće dolara kako ‘bi mogla unajmiti kuću koja je usporediva s onom u kakvoj je živjela s Costnerom’. U sudskim je dokumentima ispričala kako djeca žive u velikom kompleksu uz plažu vrijednom 145 milijuna dolara kada su s ocem, lete privatnim avionom i uživaju u luksuznom odmoru.

Foto: Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

Uvjeti konačne nagodbe za sad nisu u potpunosti jasni, ali prema pisanju medija, Baumgartner će dobiti i viši iznos nego što je to predviđeno predbračnim ugovorom para. Prema prethodnim sudskim dokumentima, bivša manekenka imala je pravo na oko 1,5 milijuna dolara.

Zaraćeni par bio je u braku 18 godina, a zajedno imaju troje djece, sina Caydena (16), Hayesa (14), i kćer Grace (13).




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE