Radio BalkanFox

Kamel odelo Kejt MIdlton koje je modna lekcija za sve

Nežno, ženstveno i nadmoćno modno izdanje princeza od Velsa upotpunila je nakitom kojem se uvek okreće kad nosi svetle sakoe

kejt midlton, princeza od velsa, u americi
kejt midlton, princeza od velsa, u americifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, princ i princeza od Velsa, ovih dana su gosti u Americi, gde prestolonaslednik britanskog trona ima sastanke u vezi s dodelom nagrade Earthsot Prize, koju je osnovao pre nekoliko godina.


Par je prisustvovao mnogim događajima, uglavnom humanitarnog karaktera, a supruga princa Vilijama pokazala je ponovo izvanredan modni stil.


Budući da je princ Vilijam dočekan kao najveći državnici, njegova supruga stilizovana je poput prvih dama, uglavnom u poslovnim kombinacijama, a poseban utisak ostavila je kamel odelom.

 

Kejt se pojavila u modelu brenda Roland Mouret, strukiranom blejzeru klasičnog dizajna čija cena iznosi 955 dolara i dubokim pantalonama širokih nogavica za koje je izdvojila 510 dolara.

 

Kejt midlton u poseti njujorku
Kejt midlton u poseti njujorkufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamel boja najbolje izgleda u kombinaciji sa svetlim tonovima, pa je princeza od Velsa imala to u vidu i ponela jednostavnu belu bluzu, a svoje izdanje začinila je i salonkama brenda Gianvito Rossi. Njen izbor bio je nude model od prevrnute kože koje koštaju 750 evra i imaju tanku štiklu visoku nešto više od 10 centimetara.

 

Kejt midlton u poseti njujorku
Kejt midlton u poseti njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza od Velsa ponovo nije preterivala s nakitom, a uz njen prepoznatljivi verenički prsten sa safirom tu su viseće minđuše žute boje, savršene uz kamel odeću, izrađene od citrina i dijamanta, koje potpisuje juvelirska kuća Kiki Mcdonough. Kejt je, inače, i prošlog aprila ove minđuše nosila sa sličnim sakoom, što je očigledno njena dobitna kombinacija.

 

Kejt Midlton nosile je iste minđuše i ranije sa svetlim sakoom, u aprilu prošle godine
Kejt Midlton nosile je iste minđuše i ranije sa svetlim sakoom, u aprilu prošle godinefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Supruga princa Vilijama ponovo se opredelila za minimum šminke, a stil je zaokružila trendi talasima u kosi sa zavesa-šiškama.

 

Još elegantnih odevnih kombinacija Kejt Midlton koje vam mogu poslužiti kao inspiracija potražite u galeriji.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE