Radio BalkanFox

Darko Lazić o dečku majke Branke

Darko Lazić oglasio se akonto priča da je njegova majka Branka ponovo srećna u ljubavi. Isprva, pevač je i burno odreagovao, a zatim je naglasio kako mu je važna njena sreća, te da je maksimalno podržava.

Za izvesnog Dragana Gagija Paunovića, onda, rekao je da je dobar čovek, pa odličan momak.

– Šta koga boli ku*ac? Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak – istakao je za „Informer“ Darko, koji je bez oca Milana ostao krajem 2020. godine, što je svakako izuzetno pogodilo i Branku.

Branka Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel

 

Godine su joj bile potrebne da na polju ljubavi ponovo bude ispunjena.

Ko je Dragan Paunović?

Paunović je, inače, rodom iz Velikog Gradišta, a živi na relaciji Holandrija – Francuska – Srbija. Na Zlatiboru poseduje apartmane, te je i vlasnik izvesne menadžerske agencije. Oni se već godinama poznaju, a nedavno, još više su se zbližili putem Fejsbuka.

– Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti – počela je Branka za „Telegraf“, ali je ipak dodala i da je veoma srećna kraj novog izabranika, posle dužeg vremena.

– Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena – nasmejala se ona za pomenute medije, govoreći o vezi koja, kako se prenosi, traje već i više od pola godine.

Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan za iste medije, pa dodao:

– Često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji… Što se tiče Darka (Lazića), on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi, naravno – zaključio je, a u nastavku možete videti i kako on izgleda.

Dragan Paunović, Facebook / Gagi Gagi

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE