Radio BalkanFox

Šok odluka pred koncert u Areni!

Željko Bebek proslaviće na jesen 50 godina karijere – velikim koncertom u Areni Zagreb, tačnije krajem okrobra. Međutim, svega mesec dana pred ovaj šou, na Fejsbuku je osvanula vest da ga bend s kojim je sarađivao punu deceniju napušta, piše dalje „Story.hr“. Kako on zbog poslovnih obaveza nije bio u mogućnosti, njegova supruga Ružica prokomentarisala je čitavu situaciju. Istakla je sledeće:

Ta odluka nije donesena tek sad, to traje još odranije, samo smo mi dogovorili da se odradi s njima šta treba da se odradi.

Drugi bend je već odavno spreman – dodala je, naglašavajući kako će sa Željkom saradnju nastaviti naslednik Zvonimir, u okviru novog benda koji će takođe zasvirati u Areni.  

Svakako, momci iz benda takođe su imali šta da kažu i za štampu.

O razlozima zaista ne bismo pričali putem novina. Profesionalci smo, puno smo vremena proveli zajedno, a najvažnije nam je da smo se rastali bez grubih reči, uz stisak ruke – rekao je Denis Dex Marjanović „Jutarnjem“, pa dodao da je vest s razlogom odjeknula u medijima.

Foto: e-stock

Željko Bebek

To je sad tako senzacionalistički ispalo, mada tu nema nikakve senzacije. Željka smo o našoj odluci odavno obavestili, on već, koliko mi je poznato, radi s novim bendom, a na društvenim smo se mrežama od angažmana s njim javno oprostili kako bismo iskoristili priliku da se zahvalimo i Željku i njegovoj supruzi Ružici, kao i svim menadžerima, organizatorima koncerta, ljudima iz tehnike, divnoj publici… Godinama smo više vremena provodili s njima nego sa svojim članovima porodice – zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE