Radio BalkanFox

Nije ustajala iz kreveta za manje od 10.000 dolara, a 5 godina je trpela zlostavljanje od muža! Modna ikona otvorila dušu

Linda Evanđelista (58), bivši kanadski supermodel, javno je progovorila da je bila žrtva nasilja od strane bivšeg supruga, pa je poslala snažnu poruku podrške žrtvama koje prijavljuju nasilje i seksualno zlostavljanje.

Supermodel je priznala da je bila zlostavljana u svom petogodišnjem braku sa Žeraldom Marijem, sa kojim je bila u bračnoj zajednici od 1987. do 1993. godine.

 

 

 – Shvatila sam da sam možda u pogrešnoj vezi. Lakše reći nego učiniti – napustiti nasilnu vezu. Ne radi se samo o tome da kažete ‘želim razvod, vidimo se’… to ne funkcioniše tako. Ali znao je da ne sme da dira moje lice, što mu je donelo novac – rekao je Evanđelista, prenosi Dejli mejl.

Nekoliko žena optužilo je Marija 2020. godine za silovanje i seksualno zlostavljanje, a Evanđelista je priznala da je verovala njihovim tvrdnjama, hvaleći njihovu „hrabrost i snagu“. Otkrila je da su joj dali hrabrosti da progovori, ali da su joj njihove optužbe slomile srce.

 – Volela bih da pravda bude zadovoljena i da takvi ljudi dvaput razmisle i uplaše se, a da žene znaju da nisu same –  rekla je ona.

Ona je ranije rekla da je zbog svog iskustva verovala devojkama koje su ga prijavile za silovanje i seksualno zlostavljanje 1980-ih i 1990-ih, dok je radio za Elite u Parizu.

 – Tokom moje veze sa Žeraldom, nisam znala ništa o tim seksualnim optužbama, pa nisam mogla da pomognem tim ženama. Slušajući ih sada, i na osnovu sopstvenog iskustva, verujem da govore istinu. Srce mi se slama jer su to rane koje možda nikada neće zarasti i divim se njihovoj hrabrosti i snazi – rekla je ona ranije za Gardijan.

 

 

Mari je optužen za silovanje najmanje 13 manekenki, od kojih su neke bile maloletne, sa samo 14 godina. Francuski tužioci su u februaru zatvorili istragu jer je za navodne zločine trebalo predugo da budu procesuirani prema francuskom zakonu koji postavlja vremenska ograničenja za zločine koji će biti suđeni na sudu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Pravilna nega orhideja! Ekspert otkriva kako da vam biljka bude prelepa - caka je u vodi

Zanimljivosti

Mast. inž. polj. N. Petrušić otkriva za Informer.rs da je za zdravlje orhideje važno da voda kojom je zalivate ne bude direktno sa česme.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE