Radio BalkanFox

Oglasio se RTS o slučaju urednice koja je pretukla partnera

Protiv urednice RTS-a, A. K. zvanično je pokrenuta istraga zbog fizičkog okršaja sa vanbračnim partnerom, a povodom novonastale situacije, prvi put se oglašava i Javni servis.

Naime, Duška Vučinić, portparolka RTS-a, je istakla da Javni servis oštro osuđeju i protivi se svakom obliku nasilja.

ATAImages/ Antonio Ahel

Duška Vučinić

– Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS se protivi i osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih nikada nismo i nećemo komentarisati – navodi se iz PR službe RTS za Republiku.

Podsetimo, protiv urednice RTS zvanično je pokrenuta istraga, a ovaj slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu, budući da je ono teritorijalno nadležno.

– Protiv A.K. je pokrenuta istraga u OJT Mladenovac zbog krivičnog dela nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora – otkrio je izvor za Republiku, a do tuče je, prema raspoloživim informacijama, došlo zbog Aleksandrine ljubomore jer je, kako navode iz bliskog okruženja, saznala da je muž vara, usled čega ga je navodno vređala i pretila mu, a on joj je fizičkim nasiljem koje je je preraslo u tuču.

– Pošto je dobila šamar, A. K. je partnera udarila u oko. On je zadobio tešku telesnu povredu rožnjače i ukazana mu je medicinska pomoć, nakon čega je upućen na kućno lečenje – ispričao je izvor za pomenuti medij, a Aleksandri K. je određena hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE