Radio BalkanFox

Marija Veljković i Rastko Janović zagrljeni u javnosti

U vezi su oko godinu dana i savršeno fukcionišu

Marija Veljković i Rastko Janović na crvenom tepihu zagrljeni
Marija Veljković i Rastko Janović na crvenom tepihu zagrljeni foto: Marija Mladjen/ATAImages

Na premijeri filma „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića okupio se večeras veliki broj poznatih ličnosti. Među njima su bili Marija i Marina Gobović, Kristina Jovanović, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

 

Ipak, čini se da su najveću pažnjun javnosti privukli nekadašnji emotivni partneri Marija Veljković i Rastko Janković. Oni su se razveli pre samo nekoliko meseci, ali su ostali u odličnim odnosima.

 

Voditeljka i glumac od prvog dana zabavljanja bili su nerazdvojni. Nijedan događaj privatni i poslovni nije mogao da prođe da oboje nisu u to bili upućeni.  

 

 

Ovim pojavljivanjem jasno su stavili svima do znanja da među njima cveta ljubav i da su jedno drugom velika podrška. 

 

Za ovu specijalnu priliku na kojoj su se pojavili zajedno, ruku pod ruku, lepa voditeljka je ponela prelepu mini satensku haljinu u efektnoj plavoj boji i elegantne salonke na štiklu sa cirkonima na šnali koji su celoj kombinaciji dali dozu elegancije. 

 

 

Pored nje, blistao je njen emotivni partner, glumac Rastko Janović, koji je, reklo bi se bio savršeno modno usklađen sa lepom voditeljkom. Rastko je obukao plave farmerke i košulju nešto tamnije nijanse iste boje, preko koje je poneo crni sako, koji je upario sa crnim elegantnim cipelama.

 

Dok su pozirali okupljenim fotografima glumac i voditeljka nisu skidali s lica i pokazali su da među njima vlada odnos pun ljubavi i poštovanja. 

 

Bonus video:

 

Glumci iznenadili sve na crvenom tepihu:

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE