Radio BalkanFox

Saška Veselinov o proširenju porodice i obavezama oko sina

Saška Veselinov otkrila je „kakav sistem“ vlada u njenoj kući, kada je naslednik Aleksandar u pitanju. Ona i Đorđe Đoković, naime, sve maksimalno dele i, zato, proslavljena voditeljka i dizajnerka ne razume žene koje uopšte i pristaju na odnose u kojima same brinu o deci.

– Često čujem da žene govore: „Muž mi ne pomaže oko deteta.“ Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva?! U našem slučaju, Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno – istakla je ona za „Informer“, pa se osvrnula na svoje leto, odmor, ali i otkrila svoje planove za budućnost, uključujući i eventualno proširenje porodice.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Instagram printscreen/saskaveselinov

 

– Prvo smo bili u Grčkoj, na Mikonosu, sa mojom sestrom i budućim zetom. To putovanje će mi zauvek ostati u sećanju, jer sam prisustvovala sestrinoj veridbi. Bilo je jako romantično, na brodu i uz zalazak sunca. Nakon toga smo otišli u Crnu Goru i tamo ostali mesec dana – rekla je Saška, kojoj su i roditelji dosta pomagali oko bebe.

– Moji roditelji su nam se naizmenično pridruživali. Kada je mama bila na moru, tata je u Beogradu čuvao mog papagaja Pipija. U tom smislu, imali smo pomoć, ali je Aleksandar zaista dobra beba i nemamo problema ni kada ga sami čuvamo. Često smo sa njim van kuće. Tako da nam to nije strano, a i zadovoljstvo nam je.

Upitana da li bi volela da mu rodi sestru ili brata, odgovorila je:

– Zaista uživam u svakom trenutku s Aleksandrom, zaljubljena sam u naš odnos. Neretko se dešava da ga probudim poljupcima, ne mogu da objasnim tu vezu između njega i mene. Ali ja sam zaista jako mlada, imam tek 23 godine i nigde ne žurim. Naravno, biću srećna ako se naša porodica u budućnosti bude širila.

– Nastojaću da budem mama kao što je meni moja bila. Uvek me je osluškivala i pratila, ali nikada nije odlučivala umesto mene. Nije se mešala u moje odluke, niti u moje izbore koje se tiču onoga šta ću biti ili čime ću se baviti. Trudiću se da ga naučim pravim vrednostima i da ga upišem na sport kada dođe vreme za to. To je osnova za zdrav život i navika koja će mu mnogo značiti u budućnosti – dodala je gospođa Đoković, pa nastavila o sličnostima, ali i razlikama između nje i supruga.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Instagram screenshot / saskaveselinov

 

– Vrlo smo slični, zapravo. Oboje smo hedonisti, tako da, kada pravimo iznenađenja jedno drugom, već u samom procesu uživamo. Meni najviše znači što pored sebe imam osobu na koju mogu da se oslonim u svakom trenutku! Jedino nam se malo razlikuju karakteri. Ja sam direktnija u komunikaciji i temperamentnija sam, dok je on smireniji i ima daleko više strpljenja. Svakodnevno učimo i rastemo u našem odnosu. Najveći uspeh je što smo uspeli da izgradimo pravo prijateljstvo, a to je sjajna podloga za vaspitanje našeg deteta u budućnosti.

Na pitanje da li ju je Novak Đoković učio da igra tenis, te kakva je generalno u sportu, kazala je:

– Ja sam odmalena u svetu sporta. Prvo sam trenirala plivanje, zatim profesionalno odbojku. U osnovnoj i srednjoj školi uvek sam bila prva na krosu, nizala uspehe u košarci i rukometu. Odmalena sam se igrala s dečacima, pa je to rezultat mojih sportskih uspeha i interesovanja. Kad bolje razmislim, igrala sam sve sportove osim tenisa.

Prve časove mi je držao Đole i rekao je da imam talenta, a pošto sam levoruka, šalili smo se da bi mogao da me sprema i za turnire – zaključila je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE