Radio BalkanFox

Neymar se zabavlja s dvije cure u klubu, a Bruna treba roditi za mjesec dana: ‘Razočarana sam’

Šokirani, ali ne iznenađeni, napisali su na portalu LeoDias, koji je i prenijeo videozapis gdje se brazilski nogometaš zabavlja u španjolskom noćnom klubu s dvije djevojke. U isto vrijeme, s djevojkom Brunom Biancardi (28) bi za oko mjesec dana trebao dobiti dijete. Jednu prevaru mu je već oprostila.

Foto: Instagram

Video pogledajte OVDJE

Snimka se brzo raširila, a mediji su posjetili na nedavni preljub slavnog nogometaša, nakon čega se oglasila i njegova djevojka. 

– Doznala sam što se dogodilo i ponovo sam razočarana. Međutim, u posljednjoj sam fazi trudnoće i razmišljam samo o svojoj kćeri. Zahvalna sam vam na porukama podrške – napisala je na Instagramu.

Neymar and pregnant girlfriend Bruna Biancardi at Tardezinha

Foto: DESI

Inače, Neymar je i ranije imao afere – u lipnju je, nakon što je otriveno da je prevario trudnu djevojku, na Instagramu objavio ’emotivnu’ ispriku.

– Bru, ovo radim za tebe, našu bebu i tvoju obitelj. Želim objasniti nešto što je neobjašnjivo. Nisam trebao, ali trebaš mi u životu. Vidim koliko si bila izložena i koliko si patila zbog svega. Ne mogu zamisliti život bez tebe. Ne znam hoće li ovo između nas uspjeti, ali danas s tobom sigurno želim nešto pokušati. Naša svrha će nadvladati, naša ljubav za našom bebom će pobijediti, naša međusobna ljubav će nas samo učiniti snažnijima. – napisao je tada. 

Ipak, nije mu puno trebalo da promijeni mišljenje. Od tad se javio i starleti Celeste Bright, a samo par mjeseci kasnije, na pomolu je novi skandal. Inače, Neymar i Bruna Biancardi u travnju su objavili da čekaju svoje prvo dijete. Par je prohodao prije dvije godine, a on iz ranije veze s djevojkom Carolinom Dantas ima 12-godišnjeg sina Davija Luccu.

Champions League - Round of 16 First Leg - Paris St Germain v Bayern Munich

Foto: CHRISTIAN HARTMANN




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE