Radio BalkanFox

Mahrina našla novog dečka


Marina Cvetković, poznatija pod umetničkim imenom kao Mahrina konačno je obelodanila da je njeno srce ukrao mladić pod imenom Din. Dugo su držali vezu u tajnosti, a sada, kada je sigurna da je ono što imaju pravo, to i pokazala. 

Ukoliko je suditi prema podacima sa socijalnih platformi Din živi u Frankfurtu, a upoznali su se preko jednog muzičkog takmičenja, tada su sevnule varnice, a sve ostalo je istorija. 

Naime, javnosti je već poznato da je pevačica iskusila ljubav sa Henijem, sa kojim je dugo bila u vezi, a čak su se i na Music Weeku pojavili zajedno i prošetali crvenim tepihom, a nekoliko meseci kasnije našla mu je zamenu. Din se takođe bavi muzikom kao i Mahrina, a kako je ona svojevremeno ispričala, osvojio ju je dobrotom. 

– U pitanju je pevač i jedva čekam da ga pokažem celom svetlu. Nisam ni sama sigurna koliko to traje među nama. Čujemo se već duže vreme i viđamo kada smo u mogućnosti. Bitno je da je nama lepo. Ono što me je najviše privuklo kod njega je dobrota. Time me je kupio, a sve ono što sam kasnije upoznala kod njega me je i zadržalo. Jako je kvalitetna osoba i srećna sam što sam našla nekoga poput njega –  rekla je ranije Mahrina o dečku koga je sve do sada držala u tajnosti. 

Pre nekoliko meseci je Mahrina objavila prvu fotografiju sa Dinom, ali je sakrila njegovo lice, nedugo zatim je opet objavila fotografiju na kojoj mu leži u krilu, a sada je konačno pokazala i kako izgleda mladić koji ju je osvojio.

Ono što je takođe veoma zanimljivo jeste da i Din ima svetlu boju kose baš kao i Heni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE