Radio BalkanFox

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA MLADE NINE OSTAVILA PUBLIKU BEZ DAHA! Pratite seriju „Jača od sudbine“ samo na Kurir tv


Intrigantna serija „Jača od sudbine“ emitovana je juče na Kurir televiziji, a gledaoci su u ogromnom broju pratili prva dešavanja, upoznali se s glavnim likovima i imali priliku da se uvere zašto je serija stekla ogromnu popularnost širom sveta.

Već prva epizoda oduševila je gledaoce Kurir televizije, a životna priča i borba mlade devojke Nine ostavila je sve bez daha. Ukoliko vas prva epizoda nije ostavila ravnodušnim, druga će zasigurno, jer dešavanja postaju još uzbudljivija i radnja se dodatno komplikuje.

U drugoj epizodi gledaćete…

Nina priča zaposlenima šta je videla, ali se u razgovor umeša Tamara i kaže da su njene reči gluposti, da je Roma živa i da je imao srčani udar. Roman upozorava Maksima na opasnost. Nina javlja da je u hotelu bio sumnjiv gost. Saznaju da je pre napada Romi dobio poruku sa nepoznatog broja.

Osim neverovatne životne priče mlade Nine koja je privukla gledaoce, ova serija nudi i potpuno novo iskustvo gledaocima Kurir televizije jer je sinhronizovana. Ne propustite seriju „Jača od sudbine“ i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.

(Espreso/Promo)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE