Radio BalkanFox

KAČAVENDA i ĐEDOVIĆ VREĐAJU MUSLIMANE! Besramni snimak verske netolerancije i nacionalističkog ispada


Milena Kačavenda je svojim ponašanje u „Zadruzi 7“ izazvala dosta pažnje, a posebno veliki broj negativnih komentara izazvalo je njeno bahato ponašanje. Ona osim toga što preti i vređa druge takmičarie, posebno se hvali time što poznaje mafijaše. Ipak najviše besa izaziva njeno vređanje na međunacionalnoj osnovi.

Pre neki dan je vređala Rome i Hrvate, a sada su „na red“ došle i osobe koje pripadaju Islamu.

Njoj se ovog puta priključio i Marko Đedović, te su na odvratan način ismejavali one takmičare koji nose imena iz muslimanske tradicije i njihove porodice.

Naime, Marko i Milena su sedeli za sobom i radili su ono što najbolje umeju a to je da ogovaraju. Oni su govorili o Aneli njenom suprugu Asminu i njegovim članovima porodice.

– Aneli treba da dovede svojoj svekrvi Uroša i Miljanu, a može i Jaška – smejala se Kačavenda

– Aneli je pričala kako kad su je odveli kod njenih došle sve tetke i babe da je razgledaju, a ona je morala da nosi rolku da bi prikrila da ima velike grudi i tetovaže – pričao je Đedović ističući da je po njemu to selo zaostalo.

– Ma dovoljno je što se zovu Asmin i Melvida. Ma idi u k..rac. Zamisli tako da se zoveš? Zoveš se Asmin ja bih ga nazvala Džejms Bond. Bem ti život, zamisli da uđu Mevlida i Aladin? – pakosno se smejala Kačavenda

– Ali Baba – rekao je Đedović koji se priključio smejanju, na šta je Kačavenda počela da se smeje grohotom.

srbija danas


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE