Radio BalkanFox

Muž mi kaže da izgledam kao opanak

Maja Šuput svojim životom privlači veliku pažnju, ali i načinom života, a to je dokazala i jednim događajem na aerodromima, koji su joj postali praksa.

Za sebe kaže da radi puno, tačnije da „radi kao konj“, a po aerodromima je godinama glumila invalida kako ne bi morala da čeka u redovima. Ipak, ističe da joj se to obilo jednom o glavu.

– Volela bih na jedan dan da osetim šta je dosada, samo jedan dan! Pre deteta nisam imala taj dan, a nakon što sam dobila dete to se verovatno neće dogoditi nikada – ispričala je Maja za Happy FM, dodajući da je snalažljiva.

Instagram screenshot / majasuput

Maja Šuput

– Godinama sam se po svetskim aerodromima, tipa u Frankfurtu, izvlačila da imam slomljenu nogu, godinama, jer te onda voze i ne moraš da čekaš u redu nego ideš po prioritetu. Pri kupovini karte bih prijavila da mi trebaju invalidska kolica i na kraju sam slomila nogu – priznala je Maja.

Volim da šokiram na sceni

Pre dvadesetak dana, na nastupu u Dubrovniku slomila je nožni prst, ali to je nije sprečilo da odradi sve dogovorene nastupe. Nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele. Okružena je, kaže, pravim ljudima – svako od njih je najbolji u svome poslu i ona se u njega ne meša.

– Retko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo retko i omane, ali obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna, jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim da šokiram jer bi mi bila uvreda da prođem nezapamćeno – poručila je.

ATAImages/ Antonio Ahel

Maja Šuput sa mužem

– Ne bih naravno htela nikoga da uvredim, ali kada idem do prodavnice, neprepoznatljiva sam i pitaju me: „Hoćete li i ove boce?“ – našalila se.

Na sceni je pravi šoumen, u poslu pravi profesionalac, a s porodicom uživa.

Ide neočešljana

– Privatno se ni ne češljam. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak, častimo se kod kuće i moramo da se smejemo, ali je zato ponosan kako izgledam uveče – po danu folklor, po noći Dior – rekla je kroz smeh pevačica.

Kaže kako se tračevima ne zamara, ali da neki i dođu do nje.

– Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopše nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk… Naravno i sve, baš sve, sam operisala – rekla je.

Maja će uskoro objaviti novu pesmu, a najavila je i novi poslovni poduhvat.

– Biće prava bomba, ogromna saradnja, sve smo već rasprodali! – rekla je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE