Radio BalkanFox

Barbara Bobak o odnosu sa Marinom Gagić

Mnoge je iznenadila činjenica da se na nastupu Barbare Bobak na šabačkom vašaru pojavila i Marina Gagić. Njih dve povezuje to što su obe bile sa Darkom Lazićem, a sada se pevačica oglasila i otkrila u kakvom su odnosu.

Dok su mnogi mislili da njih dve nemaju dobar odnos, istina je zapravo drugačija.

– Videla sam je! Pa, ona je bila i prošle godine. Ma mi smo super. Marina je vrh lik, ekstra lik! – otkrila je Barbara i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel

Barbara Bobak

– Što da ne? Mi smo svi super, svi se volimo, tako da… Sve je to lepo. Baš sam se obradovala kad sam je videla, a i znala sam da će doći jer sam sedela sa gazdom pre dve-tri nedelje i rekao mi je da će doći Marina. Rekoh, stavi mi je tu negde blizu da je vidim, ona je super, veseli se, đuska… Devojka je uvek pozitivna, nasmejana – iskreno je rekla Bobakova.

Barbara je čak otkrila i da je svaka pesma bila za Marinu.

– Pa, jesam li govorila u mikrofon „Maki, Maki“?! Volimo isti vajb, isti fazon… Svaka pesma je bila za nju!

Ipak, priznala je da i nisu toliko bliske.

– Pa, ono, dobre… Bila mi je na nastupu i to, nije da se posećujemo po kućama, ali dobre smo. Samo ljubav za nju, predivna je devojka, cenim je i poštujem. Ma ja volim sve ljude i svima želim sve najbolje, meni je sve samo ljubav i dođite mi svi na nastupe samo da pevamo, da se provedemo… Meni nije bitno da li radim u najelitnijoj diskoteci ili na vašaru. Gde god da radim trudim se da osetim publiku i da se ljudi dobro zabave – priznala je Barbara za Telegraf.

ATAImages/ A.A.

Marina Gagić

Podsetimo, ranije se pisalo da je Barbara otpočela vezu sa Darkom dok je on još bio sa Marinom, ali je pevačica to demantovala. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE