Radio BalkanFox

OTKAZ OKAČEN NA OGLASNOJ TABLI! Mirković se obratio Milanu Miloševiću: "Oštetio je firmu, ništa nije radio!"

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Youtube printscreen/Amig Show

Sukob među njima se ne smiruje!

Milan Milošević je nedavno prekinuo saradnju sa Hajp televizijom. Iako je mesecima radio za ovu televiziju i najavljivao sopstveni projekat, Milošević je odjednom putem svog Instagrama obavestio sve koji ga prate da je dao otkaz, ali o razlogu nije želeo da govori. 

Spekulisalo se da je dobio otkaz jer nije ispunjavao radne obaveze za ovu medijsku kuću i da je snimio samo jednu emisiju za nekoliko meseci rada. Saša Mirković je najavio tužbu i protiv Dalile Dragojević, ali i protiv Milana. 

Milan Milošević, Saša Mirković

Foto: Srbija Danas/ ATA Images

Mirković se danas oglasio putem svog Instagram profila i objavio je da Milana čeka rešenje o otkazu ugovora o radu na oglasnoj tabli Hajp televizije.

Saša Mirković

Foto: Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

- Ako ne prima poštu, može slobodno da dođe do firme (koju je oštetio tako što je uzimao svoju zaradu, a nije dolazio na posao, niti bilo šta radio) da preuzme rešenje o otkazu ugovora o radu. Nalazi se na oglasnoj tabli - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu. 

Šta je Ana Radulović rekla u emisiji "Sa Ivanom" o ulasku njenog muža u "Elitu", dolasku Dalile Dragojević na Pink televiziju i suokobu sa Anom Ćurčić, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE