Radio BalkanFox

Naomi Campbell: ‘Droga me je gotovo ubila. Bilo je jako bolno’

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, Naomi Campbell (53) u novoj je dokumentarnoj seriji ‘The Super Models’ otkrila i tamnu stranu modne industrije. Priznala je da ju je ovisnost o drogama na vrhuncu karijere 90-ih, gotovo ubila. 

Priznala je da se okrenula kokainu jer se tako nosila traumom iz djetinjstva i smrti talijanskog dizajnera i njenog bliskog prijatelja, Giannija Versacea.

Naomi Campbell at OFF-WHITE Fall-Winter 2023-2024 Runway during Paris Fashion Week on March 2023 - Paris; France 02/03/202

Foto: Ik Aldama

‘Ovisnost je užasna stvar’

– Jedna od stvari koje sam htjela prikriti kad sam ga počela koristiti bila je tuga. Ovisnost je užasna stvar. Misliš ‘to će zacijeliti ranu’, ali neće. Može izazvati i ogrman strah i tjeskobu. Ne možete prikriti osjećaje. Ubijala sam se. Bilo je jako bolno – ispričala je manekenka, prenosi Page Six.

Borila se pet godina

Posebno ju je pogodilo ubojstvo Versacea ispred njegovog doma u Miamiju 1997. Jer joj je, kako je rekla, on bio velika motivacija i gurao ju je naprijed, i kad ona nije imala hrabrosti.

S ovisnošću se borila pet godina, a jednom se čak i srušila tijekom snimanja, 1999. godine. Taj događaj bio joj je i svojevrsni alarm, nakon kojeg se odlučila na stručnu pomoć. 

– Odlučila sam otići na rehabilitaciju. Bila je to jedna od najboljih i jedinih stvari koje sam tad mogla uraditi za sebe. Trebalo mi je mnogo godina rada i borbe da se naučim nositi s tim. Još uvijek se zna vratiti, ali sad imam načine kako je se rješiti – objasnila je Campbell.

Schiaparelli show, Runway, Haute Couture Fashion Week, Paris, France - 23 Jan 2023

Foto: Profimedia/Kirby Lee

Droge uzele danak

Svijet je krajem prošlog stoljeća očarala svojom ljepotom, ali su droge uzele danak. Osim psihološke borbe, model je od 1998. do 2009. više puta završila na sudu zbog agresivnog ponašanja i navodnih fizičkih okršaja.

Foto: Instagram/The Turner Twins

Ipak, uspjela prijeći preko toga, te sad uživa u obiteljskom životu koji drži daleko od javnosti. U lipnju se pohvalila da je dobila sina, a par godina ranije i kćer. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE