Radio BalkanFox

50 milona pregleda! Foka je mislila da se čovek davi i pokušala je sve da ga spasi (VIDEO)

Ova scena je dirnula pravo u srce sve one koji su bili u prilici da je vide.

Na videu koji je postao viralan na društvenoj mreži TokTok vide se ronilac i foka koja misli da je čovek u nevolji i da mu je potrebna pomoć. Životinja čini sve da ga spasi, a kako ronilac isprva ne shvata njenu nameru, foka odlazi po pomoć. Ova scena je dirnula pravo u srce sve one koji su bili u prilici da je vide. 

Naime, foka se vratila prijateljem, a pokušaji izvlačenja na površinu su nastavljeni povlačenjem ronioca za kapu. Čovek je i dalje mislio da se foke samo dobro zabavljaju i igraju sa njim, ali kada su životinje pozvale u pomoć još svojih prijatelja, uspeo je da pronikne u njihovu nameru i dozvoli im da ga ‘spasu’. 

Pogledajte ovaj zaista nesvakidašnji i neverovatni video koji je sa razlogom za sada pobrao više od 47 miliona pregleda. 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


5 najboljih pasa čuvara! Oni će uraditi sve kako bi zaštitili svoje vlasnike

Ljubimci

Nemački ovčar, rotvajler i još nekoliko drugih rasa se smatraju pravim čuvarima.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE