Radio BalkanFox

VERILA SE MARIJA KARAN: Njen emotivni izabranik je sin ovog uglednog političara! (FOTO)

Foto: ATA images

Sve cveta od ljubavi!

Glumicu Mariju Karan je zaprosio dečko Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je bio ministar u vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. 

Glumici je Gvozdenović u avgustu stavio prsten na ruku za vreme letovanja u Crnoj Gori. Da su se zakleli na večnu ljubav dugo su krili u javnosti upravo zbog bivšeg muža glumice Džoela Lubina. 

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Marko su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Marko igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali.

Marija Karan i Marko Gvozdenović

FOTO: Instagram printscreen/marakaran

Marija je svojevremeno istakla da su mnogo putovali, uprkos teškom usklađivanju zajedničkog vremena sa obavezama koje imaju. Cenili su zajedničke trenutke i maštali o vremenu kad će stalno biti zajedno, uz mnogo uzajamnog poverenja i velike podrške.

Marija Karan

Foto: ATA images

Oboje imaju po brak iza sebe. Marija je posle razlaza imala turbulentan ljubavni život. Prethodnom momku razbila je automobil u žaru svađe, o čemu su tada pisali svi mediji u regionu. Sa druge strane, Marko se oženio u leto 2022. godine. Glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija i u luksuznom hotelu, ali zajednica nije dugo potrajala.

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE