Radio BalkanFox

„Zbog problema sa zakonom sam se povukao“: Mili prvi put u javnosti o teškom periodu i porodičnoj tragediji

Reper Marko Milivojev Mili pojavio se na premijeri Rastinog filma „3211„, kada je nakon duže pauze, ponovo govorio za medije.

Za ovu priliku Mili je obukao crno odelo koje je za njega kreirao pokojni Saša Vidić, pa mu je ovim gestom reper odao počast.

– Ovo je kreacija pokojnog, legendarnog Saše Vidića. Trebalo je da mi pravi nova odela, ali nismo stigli. Ovo je u njegovu čast – rekao je Mili na početku izjave, a zatim se osvrnuo na film.

Marko ima kratku, ali efektnu ulogu u Rastinom dokumentarcu, pa smo ga pitali da nam opiše svoj lik i kako je bilo sarađivati sa Stefanom Đurićem na ovom projektu.

Stefan i ekipa reditelja i scenarista su me videli u toj ulozi, u kojoj sam se odlično pronašao. Čim su mi prezentovali znao sam da je to to. Uživaće publika, emotivno je jako i potresno, ali je svakako za pouku. Hteo sam da podržim Rastu kroz sve što prolazi. Dok je bio u zatvoru, ja sam jedan od retkih koji nije ćutao i podržavao ga je sve vreme. Uvek stojim pri svom mišljenju. Njega gotivim i cenim, želim mu svu sreću i drago mi je da sam deo ovog projekta – rekao je Milivojev.

Mili je imao težak period, kada ga je zadesila i porodična tragedija, zbog koje se povukao iz javnosti, a sada je spreman da se vrati na scenu, pa nam je otkrio da i on radi na svom filmu, kao i na knjizi.

Ovo mi je prvi susret sa medijima. Tek se vraćam u javni život i na muzičku i glumačku scenu. Biće i film i knjiga, biće svašta nešto, zaista imam specifičan život i nekad se osećam da sam proživeo tri života. Bili su privatni problemi i problemi sa zakonom, pored toga i porodični problemi. Imao sam dosta tereta na leđima, trebalo mi je malo mira i odmora od svega, da bih sad bio još jači. Imao sam porodičnu tragediju, ko prati moj život zna o čemu pričam. To je teško za svakoga, ali ja sam borac i navikao sam da se nosim sa takvim stvarima. Mislim da nikoga ne zadesi nešto što ne može da izgura. Ja sam primer toga. Čovek može kroz sve, samo ako je jak u glavi. Makar i eto, da se povuče zbog svog mira, smatram da je to ispravno – rekao je Mili, pa nam je otkrio kako se osetio kada se ponovo našao iza rešetaka, ali ovog puta samo kao deo promocije na Rastinoj premijeri.

– Ne plaši mene to, nikad me nije ni plašilo. Dobra fora, svakako izazove neku emociju -rekao je kroz smeh reper.

Mili je otkrio i da li je sa nekim sa estrade u svađi, s obzirom da se često prepucavao sa srpskim reperima preko društvenih mreža. Šta je o tome rekao, poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE