Radio BalkanFox

Brat najpoželjnijeg hrvatskog neženje stao na ludi kamen

Svetski poznat violončelista Stjepan Hauser važi za jednog od najpoželjnijih neženja u regionu, a njegov rođeni brat, Miron Hauser, stao je na ludi kamen.

Stjepan Hauser sa bratomFoto: mironhauser / Instagram

Stjepan Hauser sa bratom

Naime, njegov stariji brat Miron se oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio video snimak sa izabranicom iz automobila, a atraktivna plavuša nije skidala osmeh.

„Kuda idemo?“ upitao ju je Miron u videu, na šta mu je ona odgovorila: „Idemo da se venčamo“, zatim je i on ponovio isto.

Miron se takođe bavi muzikom i veoma je aktivan na društvenoj mreži Instagram, a ispod ovog videa je dobio pregršt čestitki.

Inače, njegova supruga Ana Štanfel je hirurg po profesiji.

Inače, veliku pažnju javnosti privukla je Stjepanova veza sa hrvatskom pop zvezdom Jelenom Rozgom. Par je bio u emotivnom odnosu dve i po godine, a vezu su raskinuli sredinom 2017. godine.

„Ovim putem želim da obavestitim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete“, poručila je 2017. Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.

(Telegraf)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE