Radio BalkanFox

Ona je buduća svekrva Jovane Ljubisavljević

ONA JE BUDUĆA SVEKRVA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kako izgleda majka Bogdana Srejovića, a svi komentarišu njenu OTMENOST!

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Ljubisavljević već duži vremenski period uživa u ljubavnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović.

Bogdan Srejović ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a dobio ju je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića, a Jovana se sa njom savršeno dobro slaže.

Majka Bogdana Srejovića
foto: Printscreen/Instagram

Bogdan je jednom prilikom pokazao i svoju majku i mnogi su ostavli iznenađeni koliko dobro izgleda Jovanina buduća svekrva, s obzirom na to da Srejović i nekadašnja misica već žive zajedno, a planiraju i venčanje.

„Jedna mi je podarila život, druga mu je dala smisao“, napisao je Bogdan u opisu slike na kojoj su njegova ćerka Iskra i majka i time stavio do znanja koliko je vezan za porodicu, a njegovoj majci upućeni su brojni komplimenti za odmerenost, eleganciju i mladolikost koje je očigledno nasledio od nje.

Bogdan Srejović, Jovana Ljubisavljević
foto: Instagram

Podsetimo, Jovana je nedavno progovorila o vezi sa Bogdanom, pa priznala kako bi volela da izgleda njihovo venčanje:

– Ljubomora je potrebna u vezi, ali u granicama normale, srž je komunikacija. Sa Bogdanovom ćerkom imam savršen odnos i jako sam srećna i ponosna i ne bih ništa promenila. Bogdan i ja smo celina, živimo zajedno i 99 posto vremena provodimo zajedno. Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negde udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obavešteni – rekla je Jovana.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:09

Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE