Radio BalkanFox

Sofi Tarner tužila muža

Zvezda „Igre prestola“ Sofi Tarner tužila je pevača i još uvek zakonitog supruga Džoa Džonasa jer je, kako se navodi, bez njenog znanja odveo njihovu decu van zemlje, na odmor. Od suda u Njujorku kojem se obratila za pomoć tražila je da mu naredi da ih vrati kući u Englesku, uz zahtev za „hitan povratak dece koja su neopravdano uklonjena ili pogrešno zadržana„.

Ona naglašava kako je kuća u Engleskoj trebalo da im bude „dom do kraja života“ pre nego što su rešili da se razvedu. Zato su i pokrenuli prodaju luks životnog prostora u Majamiju. Zvanično, nju su napustili i započeli život u drugoj 10. aprila tekuće godine, s uzbuđenjem – šta li im još donosi sutra. Na razvod, napominje tamošnja štampa, uopšte nisu računali. 

Džonas je, inače, započeo turneju s braćom po Americi. Sofi je dozvolila deci da putuju tokom iste s njim, ali se dosta premišljala. Međutim, zbog posla, nema mnogo vremena za privatan život trenutno, pa je dozvolu ipak potpisala. Zatim, sačekali su je papiri za razvod – kao rezultat rasprave koja se odvila 15. avgusta. 

Prema najnovijim informacijama i sa suda, Tarnerova je iz medija saznala za to, četiri dana kasnije. 

Dve nedelje otad, sastali su se ne bi li porazgovarali o svemu, posebno Engleskoj, gde su već počeli i da razgledaju škole u koje bi upisali mališane danas-sutra. 

Džo Džonas, Profimedia

 

Sada, Sofi tuži supruga jer je odveo decu „na odmor i uzeo im pasoše, te odbija da ih vrati“. 

– Advokat oca potvrđuje dana 19. septembra da on neće vratiti pasoše majci, niti pristati na to da se deca (ćerka Vila i druga naslednica, potpisana početnim slovom, D) vrate u Englesku – piše u dokumentima, prenose tamošnji mediji, što je samo znak da im je razvod postao „daleko prljaviji nego što se očekivalo“, pišu tamošnji mediji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE