Radio BalkanFox

Anđelina Džoli ima JEDINI mantil koji vam treba za jesen 2023.

Ovaj model mantila, idealnog za prelazno vreme, slaže se uz sve boje i stilove, vrlo je udoban i čini da izgledate otmeno bez mnogo truda

Anđelina Džoli obožava sveden i damski stil
Anđelina Džoli obožava sveden i damski stilfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Američka glumica Anđelina Džoli ovih dana boravi u Njujorku, gde je na aerodromu „Džon F. Kenedi“ juče viđena u društvu ćerke Vivijen Džoli Pit.


Odlično raspoložena holivudska zvezda bila je u prirodnom izdanju, bez trunke šminke, a opredelila se za poslovni autfit koji možda i nije najbolji izbor za putovanje.


Ona se pojavila u elegantnim pantalonama širih nogavica i svetloroze salonkama s visokim i tankim štiklama, ali je deo njenog stajlinga o kome se danas najviše priča bez sumnje mantil.

 

Anđelina se opredelila za najpopularniji model mantila na svetu – klasični trenč, vrlo lagan komad kojim je struk naglasila uz pomoć pojasa vezanog u mašnu.

 

Anđelina Džoli izgledala je božanstveno u klasičnom bež trenč mantilu, u društvu ćerke Vivijen
Anđelina Džoli izgledala je božanstveno u klasičnom bež trenč mantilu, u društvu ćerke Vivijenfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Njen izbor bio je model bež boje, neutralno rešenje pogodno uz bilo koju odevnu kombinaciju, a on pada malo ispod kolena i čini stil Džolijeve vrlo otmenim.


Trenč mantili spadaju u najpopularnije na svetu, a prve je osmislio Tomas Barberi, koji je 1879. godine napravio gabarden, materijal otporan na vetar i vodu, a od njega je izradio lagani mantil koji je za vreme Prvog svetskog rata nosila britanska vojska.

 

Uskoro je on ušao u žensku modu i od tad ne izlazi iz nje – u pitanju je ultimativni komad za prelazno doba godine koji se slaže uz svaki stil.

 

Slavne dame s domaće i strane javne scene obožavaju klasične trenč mantile, a ovo su neki od lepših modela koje smo videli.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE