Radio BalkanFox

JK najavila emitovanje koncerta s Beograda na vodi, pa pecnula žiri ZG: „Mislila sam da se to više ne emituje“

Jelena Karleuša

Printskrin/Youtube/Zvezde Granda

Na televiziji Prva u subotu u 21 čas emitovaće se koncert pop dive Jelene Karleuše, koji je 18. septembra održan u Beogradu na vodi.

Spektakl u koji je Karleuša uložila ogroman trud, moći će da vide svi njeni fanovi širom Balkana, jer će šou biti emitovan na čak 6 televizija u celom regionu.

U Srbiji, koncert će biti emitovan na televiziji Prva, u Makedoniji na Kanalu 5, u Crnoj Gori takođe na kanalu Prva, u BiH na RTRS, u 21 čas.

Ovim povodom Jelena se oglasila na Tviteru na kojem je posle nekoliko godina ponovo aktivna, a rečima je pecnula svoje bivše kolege iz takmičenja „Zvezde Granda“.

– I opet ja kad shvatim da ću u subotu u 21 čas na Prvoj sa šou promocijom albuma „Alfa“ i „Omega“ sama imati veću gledanost od „Zvezde Granda“, na Pinku… Mislila sam da se to više ne emituje – napisala je Jelena u svom stilu.

Podsetimo, nakon što je Karleuša napustila žiri „Zvezde Granda“ 2021. godine, desilo se nekoliko promena.

U žiriju su od septembra 2021. godine Aleksandar Milić Mili, Viki Miljković, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac, Ceca Ražnatović, Saša Popović.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE