Radio BalkanFox

Jeziva smrt pevačice misterija već 18 godina

Tanja Ćosić, pevačica tada popularnog „Idila benda“, likvidirana je je 1. avgusta 2005. godine u eksploziji kola u Užicu.

Tanja ĆosićFoto: Rudar 7 / youtube

Tanja Ćosić

Tridesetčetvorogodišnja Tanja je toga dana ušla u automobil, a kada je pokušala da ga startuje došlo je do strahovite eksplozije. Delovi automobila su leteli na sve strane, a stakla na okolnim zgradama su popucala.

Blic preporučuje

Tanja Ćosić

Foto: Rudar 7 / youtube

Tanja Ćosić

Vrlo brzo na lice mesta došli su policija i hitna pomoć, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt pevačice. Kasnije su ustanovili da je ispod automobila bilo postavljeno 10 kilograma eksploziva.

Ni danas, posle 18 godina ovaj zločin nije rešen, a istraga je utvrdila da je Tanja likvidirana jer je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom iz Cetinja, Mirkom Nikolićem, zvanim Crnogorac.

– Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik – objašnjava Mica Ćosić, Tanjina majka i dodaje da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.

Tanja Ćosić

Foto: Rudar 7 / youtube

Tanja Ćosić

– Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom – pričala je jednom prilikom Mica za „Kurir“.

– Obolela sam, nisam više sva svoja. Venem iz dana u dan, ali ne odustajem! Hoću da saznam ko ju je ubio kao psa – rekla je majka pevačice i dodala:

– Sumnjam da su je smakli kriminalci koje je na grbači imao njen dečko, s kojim ima sina. Govorila sam joj: „Nemoj, pucaće u tebe zbog njega!“, ali ona bi se ljutila – ispričala je pre dve godine za „Kurir“ i dodala da joj je smrt ćerke donela crne oblake, od kojih više od decenije ne vidi sunce.

VIDEO: Srpska pevačica glavna zvezda u Areni


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE