Radio BalkanFox

Uhvatili smo Deniz Dejm! Nakon stravničnih batina ne odvaja se od OVOG starijeg muškarca! (FOTO)

Kako je Republika ekskluzivno pisala, starleta Deniz Dejm, bivša učesnica pete sezone rijalitija „Zadruga“, brutalno je napadnuta, a zatim i pretučena zadobivši teške telesne povrede kada joj je povređena ruka, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar.

Nakon uznemirujućeg snimka iz bolnice koji je stigao na adresu naše redakcije, uspeli smo da stupimo u kontatkt sa krvnički pretučenom starletom, koja je u razgovoru za naš portal otkrila šta se tačno desilo prethodne večeri, ali i da je, pored oštećene ruke na koju je u Urgentnom centru stavljena mitela, zadobila i jezive povrede, kao i otvorene rane na nogama.

Foto: Republika

Deniz Dejm pretučena

Otišla sam od drugara sa rođendana i pozvala taksi kako bih krenula kući. Dok sam čekala, prišao mi je jedan muškarac i pitao da li sam ja „ona iz Zadruge“ i nastavio sa nepristojnim komentarima. Videla sam da ima društvo i tako su zajedno počeli da me komentarišu sa pogrdnim imenima. Kad sam mu rekla da prestane, postao je agresivan, počeo je da me vuče i kad sam se nekako odbranila, krenuo je da da me krvnički udara. Hvala Bogu, tu su bili neki ljudi u blizini i pomogli mi, odmah su pozvali policiju – otkriva nam Deniz.

Fotografije Deniz Dejm i Vite Tarota možete pogledati u galeriji i nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE