Radio BalkanFox

Ilda svojoj princezi priredila rođendan za pamćenje

Poslednjih nedelja Ilda Šaulić ima mnogo razloga za slavlje. Objavila je pesmu u čast svog oca, kralja narodne muzike Šabana Šaulića, 6. septembra kada bi slavio rođendan, a 15 dana kasnije usledila je još jedna zabava u njenom domu – ćerka Ema napunila je sedam godina.

Divan show, Ilda Šaulić, Ilda Saulic
foto: Damir Dervišagić

Mala princeza je, kao i uvek za divan dan, od mame i tate dobila pravu bajku. Ovog puta goste je dočekivala u mini poslastičarnici koja je nosila njeno ime, “Ema’s patisserie”.

Ilda Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

Ambijentom je dominirala pastelno zelena boja, istu nijansu imali su i baloni, uz poneki zlatni detalj. Raskošno cveće, razne poslastice, torta u obliku stabla sa jesenjim lišćem, sve je bilo kako je želela.

Ema je, koliko vidimo na fotografijama sa zabave, imala dva autfita. Nosila je svetlozelenu haljinu u kojoj je zaista izgledala poput princeze, a videli smo i jedan beli model sa maštovitim printom. Drugi stajling upotpunile su interesantne cipele.

Ilda Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

Ništa nije važnije od dečjeg osmeha, a Emin otkriva da je uživala u svakom trenutku ove posebne zabave. Čestitke su joj na licu mesta uputili članovi porodice, mamini prijatelji, kolege i saradnici.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:19

Ilda otkrila da li Šaban Šaulić ima naslednika

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE