Radio BalkanFox

Nataša Bekvalac i sugrađani otkrivaju detalje iz njenog života, emisija „Metar moga sela“

Gde je odrasla popularna pevačica Nataša Bekvalac i šta o njoj misle sugrađani, ali i šta ona kaže o sebi otkrivamo vam u prvoj epizodi druge sezone emisije „Metar moga sela“ koja se emituje u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Nataša Bekvalac, emisija "Metar moga sela"Foto: Blic TV / Ringier

Nataša Bekvalac, emisija „Metar moga sela“

I u novoj, drugoj sezoni, donosimo vam pregršt zanimljivih priča iz života naših javnih ličnosti, a ove subote o popularnoj novosadskoj pevačici pričaju i oni koji su imali priliku da je viđaju dok još nije bila poznata široj javnosti.

Nataša Bekvalac sa ponosom uvek ističe da je iz Novog Sada i iako već desetak godina živi u Beogradu uvek rado odlazi u svoj rodni grad koji mnogo vole i njene ćerke.

– Novi Sad je moj grad – kaže Nataša Bekvalac u emisiji „Metar moga sela“.

O tome kakva je bila kao mala pričale su nam sugrađanke koje smo zatekli ispred zgrade u kojoj je Nataša Bekvalac odrasla.

– Jako slatka – pohvalila je Natašu komšinica dok nam je druga rekla:

– Ja sam bila jako mlada kada smo se nas dve družile.

Ono što je ona otkrila u emisiji je upravo to kakvo je detinjstvo imala i šta je morala prvo da nauči svoj komšiluk kada se preselila u Beograd.

Koju je školu pohađala i da li je volela da ide u istu, kao i kako su reagovali roditelji kada je rekla da želi da se bavi muzikom saznajte samo u emisiji „Metar moga sela“.

– Nadam se da niste bili u školama – kaže Nataša kada smo joj rekli da smo obišli njen rodni grad, a vi pratite emisiju i saznajte zašto je upravo to rekla.

Nataša je neko ko vodi vrlo buran život i jedna je od retkih koja iskreno i otvoreno govori i o lomovima koji su joj se dešavali u koje spadaju i razvodi, u emisiji „Metar moga sela“ koja se emituje u subotu u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 saznajte da li zbog toga nailazi na osudu građana.

– Znaju ljudi da ogovaraju – kaže Nataša, a šta kažu sugrađani ne propustite da pogledate u pomenutoj emisiji.

Gde gledati BLIC TV

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE