Radio BalkanFox

Ta poza mi je najdraža! Jedna od najlepših žena otkrila detalje bračne postelje sa poznatim pevačem

Manekenka Hejli Biber nedavno je gostovala u jednom američkom podkastu gde se otvorila o seksualnom životu sa suprugom Džastinom Biberom.

Ovom prilikom ona je otkrila koja im je najdraža poza u seksu, kao i još poneki detalj iz njihove bračne postelje.

 – Naše poze u seksu su uvek različite, ali definitivno izbegavamo misionarski položaj. Volim dogi stajl, ta poza mi je nekako najdraža. Što se tiče stvari koje me uzbuđuju, za mene je to ljubljenje iako može da bude toliko različitih stvari. Obično konzumiramo svoj brak uveče, nismo baš jutarnji tipovi –  priznala je manekenka.

Bio u celibati godinu i po dana

Inače, Džastin je bio u celibatu godinu i po dana pre nego što se oženio Hejli kako bi se osećao bliže Bogu.

 

 

 – Mislim da seks može uzrokovati puno boli. Ponekad ljudi imaju polni odnos jer se ne osećaju dovoljno dobro i jer im nedostaju sopstvene vrednosti. Žene to rade jednako kao i muškarci. Hteo sam na taj način da se ponovo posveti Bogu jer sam stvarno osećao da je to bolje za stanje moje duše – kazao je Džastin.

 

 

Pet godina u braku

Iako su im mnogi predviđali razvod, par je ove godine proslavio petu godišnjicu braka, a kako bi održali uspešan brak, drže se i određenih pravila: nikada ne smeju da se osvrću na prošlost, ne smeju da koriste mobilni dok su u krevetu, što manje vremena da provode na društvenim mrežama, a što više da uživaju u privatnosti.

Jednom mesečno moraju da imaju „pica veče“, a ostale dane u mesecu vode zdrav život. Mladom bračnom paru vrlo su bitni i prijatelji, pa pokušavaju što više vremena da provode s dragim i bliskim osobama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Kevina Kostnera razvod skupo koštao! Kraj španske serije - njegova žena definitivno neće biti siromašna

Ljubav

Nakon četiri i po meseca sporova, glumac Kevin Kostner i njegova uskoro bivša supruga, Kristin Baumgartner, postigli su dogovor oko razvoda.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE